TUNC TURKISH FOOD

TUNC TURKISH FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tunc Turkish Food. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 19:23 Lekker warm en zalig kwa smaak
10 mei 2022 om 19:34 het eten was heerlijk! goede snelle bezorging
9 mei 2022 om 8:55 Het eten was heerlijk! Goede snelle service
8 mei 2022 om 6:07 Het was weer heerlijk!
5 mei 2022 om 21:08 Ik had het overigens, héélijke eten, besteld voor 18.30, ik kreeg een mail dat het 19.00 zou worden... Toen werd het om 18.00 gebracht... dus koud toen de visite kwam.... jammer!!!!
26 apr 2022 om 20:32 was weer heerlijk zoals altijd!!
24 apr 2022 om 20:02 Heerlijk eten, prima portie en goede kwaliteit. Beetje veel ui, maar dat is per persoon verschillend.
8 apr 2022 om 11:06 was weer heerlijk zoals altijd!!
7 apr 2022 om 22:54 Top service!
3 apr 2022 om 19:06 Het vlees was heerlijk alleen jammer dat de patat nat en koud was.. en dat terwijl het eten te vroeg was
25 mrt 2022 om 20:07 Eten was heerlijk! Lamskoteletten zijn echt een aanrader. Mals, goed gekruid en warm. Netjes afgeleverd, eten goed verpakt.
23 mrt 2022 om 8:17 Wat ik normaliter een geweldig restaurant vind heeft dit keer zijn steken laten vallen. Ik misde de extra patat, had rijst terwijl ik er niet om vroeg, de patat die ze geleverd hadden was koud en nat. Jammer! Zo zie je maar weer, haast en spoed……..